ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Αναγνωρίζουμε ότι κάθε ιδιοκτησία είναι διαφορετική. Η ομάδα διαχείρισης ακινήτων μας χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία και τις απαράμιλλες γνώσεις της για να προσαρμόσει τις υπηρεσίες ώστε να ανταποκρίνονται στις ατομικές απαιτήσεις του ιδιοκτήτη και της ιδιοκτησίας του.

Δεν είμαστε απλώς ειδικοί στα ακίνητα… Είμαστε σε θέση να σας συμβουλέψουμε σωστά, έτσι ώστε η περιουσία σας να αυξάνει την αξία της!

> Γρήγορες και πιο αποτελεσματικές απαντήσεις, έτσι οι ανησυχίες σας ανήκουν στο παρελθόν.

> Συμβουλές ειδικών από μια έμπειρη ομάδα που ειδικεύεται στη φροντίδα της ιδιοκτησίας σας.

> Συνεπής υπηρεσία που επικεντρώνεται στην οικοδόμηση μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας μαζί σας.

1/

Τα κλειδιά σας είναι σε έμπιστα χέρια!

Τα κενά κτίρια είναι πιο ευαίσθητα σε πολλά θέματα, όπως βανδαλισμούς, εισβολή, φθορά και φυσικές ζημιές. Διασφαλίζουμε την ιδιοκτησία σας για λογαριασμό σας 24/7. Αυτό περιλαμβάνει τακτικό έλεγχο για τυχόν προβλήματα ή ζημιές. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι, θα ειδοποιηθείτε αμέσως και το πρόβλημα θα διορθωθεί το συντομότερο δυνατό.

2/

Πληρωμές Κοινής Ωφέλειας

Όταν ένα κτίριο είναι άδειο, το κόστος λειτουργίας θα πρέπει, θεωρητικά, να είναι χαμηλό. Δεν το θεωρούμε δεδομένο. Σε περίπτωση για παράδειγμα που ξεχάσατε μία ηλεκτρική συσκευή ενεργή ή υπάρχει διαρροή νερού στον κήπο σας, ίσως να μην το γνωρίζετε μέχρι να λάβετε έναν εκπληκτικά μεγάλο λογαριασμό. Έχουμε ελέγχους μετρητών χρησιμότητας που θα διατηρούν τους λογαριασμούς σε χαμηλό κόστος. Μόλις φτάσει ο λογαριασμός σας, θα πληρωθεί. Δεν ανησυχείτε εσείς για αυτό!

3/

Ταχυδρομική Προώθηση

Έχετε κάποια σημαντική επιστολή στην κατοικία σας; Θα σιγουρευτούμε ότι θα την πάρετε. Μερικές φορές μπορεί να είναι νομική επιστολή ή επιστολή από τις αρχές, ή μία ειδοποίηση. Σιγουρευόμαστε ότι θα πάρετε. Το γραμματοκιβώτιό σας θα παραμείνει άδειο. Κανένα χάος και δεν θα δώσει το μήνυμα στους εισβολείς ότι η ιδιοκτησία σας είναι κενή.

4/

Επιθεώρηση

Για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί σε μια κενή κατοικία. Έχοντας ένα καλό πρόγραμμα επιθεώρησης, φροντίζουμε να εντοπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Ότι και αν αυτό… φυσική ή κακόβουλη ζημιά. Μαζί μας η επιθεώρηση της κατοικίας σας θα διατηρήσει την αξία της.

5/

Νομικά Θέματα

Η κατοχή ενός ακινήτου μπορεί να έχει κάποια νομικά ζητήματα. Για παράδειγμα, οι αρχές ενδέχεται να απαιτήσουν την τήρηση ορισμένων πτυχών του νόμου σχετικά με την ιδιοκτησία σας. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να απαιτείται κάποιος να είναι παρόν για λογαριασμό σας. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε.

6/

Συντήρηση

Κάνουμε όλους τους τύπους συντήρησης κτιρίων, προληπτικούς ή διορθωτικούς.

Πιστεύουμε ότι η διαχείριση ακινήτων πρέπει να είναι μια απλή, αξιόπιστη και ευχάριστη εμπειρία.

Κάθε ιδιοκτήτης και ενοικιαστής έχει την ίδια εμπειρία υψηλής ποιότητας.
Όλα τα χειρίζεται η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα μας.
Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;