ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η εμπειρία μας και οι πλήρως εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μας διασφαλίζουν ότι κάθε εργασία ολοκληρώνεται με επαγγελματισμό και πλήρως εγγυημένη ποιότητα κατασκευής. Η τακτική συντήρηση μπορεί να προσθέσει αξία στο περιουσιακό σας στοιχείο και να σας προσφέρει ηρεμία, ωστόσο η εύρεση μιας επαγγελματικής και ηθικής εταιρείας συντήρησης μπορεί συχνά να είναι μια εμπειρία επιτυχίας ή απώλειας.
Μην αφήνετε το πιο πολύτιμο περιουσιακό σας στοιχείο να αλλοιωθεί όταν η λύση είναι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά.

Για συντήρηση κτιρίων, είμαστε εδώ!

> Γρήγορες και πιο αποτελεσματικές απαντήσεις, έτσι οι ανησυχίες σας ανήκουν στο παρελθόν.

> Συμβουλές ειδικών από μια έμπειρη ομάδα που ειδικεύεται στη φροντίδα της ιδιοκτησίας σας.

> Συνεπής υπηρεσία που επικεντρώνεται στην οικοδόμηση μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας μαζί σας.

1/

Καθάρισμα

Ένα καθαρό κτίριο είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε άνετα να το ζείτε τόσο εσείς, όσο και οι ενοικιαστές σας. Εκτός από την αισθητική, είναι σημαντικό και για την καλή υγιεινή. Οι κοινόχρηστοι χώροι επειδή χρησιμοποιούνται από μεγάλο αριθμό ατόμων καθημερινά, χρειάζονται τακτικό καθαρισμό. Συλλέγουν τακτικά σκόνη, βρωμιά και σκουπίδια. Θεωρείται η πιο αναγκαία εργασία και επιβάλλεται να εκτελείται συχνά.

2/

Κηπουρική

Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και συντηρούμε τους κήπους του ακινήτου σας, ώστε όλοι να μπορούν να εκτιμήσουν και να απολαύσουν την ομορφιά τους. Είτε ο κήπος απαιτεί πλήρη μεταμόρφωση, απλή τακτοποίηση ή συνεχή συντήρηση, μπορούμε να σας παρέχουμε τις υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες κηπουρικής που χρειάζεστε.

3/

Πισίνα

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες συντήρησης της πισίνας είναι η σωστή ισορροπία των χημικών του νερού της. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι η πισίνα είναι ασφαλές περιβάλλον για την υγεία σας. Μια καλά διατηρημένη πισίνα αποτρέπει και την καταστροφή της δομής. Στην τελική, η πισίνα σας είναι η απόλαυση σας τις ζεστές και όχι ημέρες, και καλό είναι να την ζείτε όπως πρέπει!

4/

Ανελκυστήρας

Οι τεχνικοί μας διατηρούν το σύστημα του ανελκυστήρα σας ασφαλές και σε λειτουργία. Πρόκειται για μια συστηματική διαδικασία που περιλαμβάνει εύρεση και επίλυση προβλημάτων πριν προκαλέσουν βλάβη, δυσλειτουργία ή απενεργοποίηση του μηχανήματος.

5/

Διορθώσεις & Πρακτικές εργασίες

Μικρά τεχνικά θέματα εμφανίζονται καθημερινά. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι χρήζει άμεσης τακτοποίησης και διόρθωσης.

6/

Ηλεκτρολογικά και Ηλεκτρικά

Καθημερινά εξαρτόμαστε από τα ηλεκτρικά συστήματα. Η τακτική ηλεκτρική συντήρηση διασφαλίζει ότι κάθε μέρος του συστήματος λειτουργεί σωστά. Δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους ενοίκους, απαλλαγμένο από κάθε είδους κίνδυνο.

7/

Υδραυλικά

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της συντήρησης του κτιρίου, καθώς οποιαδήποτε διαρροή μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα τόσο στη δομή του κτιρίου όσο και στην υγεία των ενοικιαστών, λόγω της υγρασίας που μπορεί να προκαλέσει. Η σωστή συντήρηση του υδραυλικού συστήματος, θα σας κρατήσει μακριά από τυχόν προβλήματα που προκαλούνται από φραγμένους ή κατεστραμμένους σωλήνες.

8/

Υγρασία

Η υγρασία προκαλείται από πολλούς παράγοντες που σχετίζονται με τη χρήση του κτιρίου, του υλικού, των υπηρεσιών κοινής ωφελείας, της τοποθεσίας, της κατεύθυνσης και πολλούς άλλους. Η υψηλή υγρασία είναι επικίνδυνη τόσο για το κτίριο όσο και για την υγεία των ενοίκων. Για να το αποτρέψετε ή να το ξεπεράσετε απαιτείται τεχνογνωσία και εμπειρία.

9/

Μπογιατίσματα

Η αισθητική του κτιρίου, συμβάλλει στην αύξηση της αξίας του και ταυτόχρονα το καθιστά ένα ωραίο μέρος για να ζείτε. Επιπλέον συμβάλλει στην αντοχή του.

10/

Έλεγχος παρασίτων

Τα τρωκτικά και τα έντομα μεταφέρουν ασθένειες, μολύνουν κουζίνες και υπνοδωμάτια και δαγκώνουν τα κατοικίδια ζώα σας. Ο σκοπός της απομάκρυνσης κάθε είδους παράσιτου είναι να σας κρατήσει ασφαλείς και υγιείς ενώ παράλληλα να διατηρήσετε την κατοικία σας καθαρή από κάθε είδους βρωμιά από αυτά.

11/

Μόνωση

Μια καλή μόνωση συμβάλλει σε ένα ενεργειακά αποδοτικό κτίριο και το προστατεύει από την υγρασία.

Πιστεύουμε ότι η διαχείριση ακινήτων πρέπει να είναι μια απλή, αξιόπιστη και ευχάριστη εμπειρία.

Κάθε ιδιοκτήτης και ενοικιαστής έχει την ίδια εμπειρία υψηλής ποιότητας.
Όλα τα χειρίζεται η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα μας.
Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;